keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Miehet ei vaan ymmärrä!

KP 12

Eilen illalla nukkumaan menessä tosin miehelle, että muistaa herättää minut 5 minuuttia normaalia aikaisemmin, että ehdin tehdä testin. Jo kolmatta aamua näyttö vilkutti hymynaamaa. Paketti sanoi, että suurimmalla osalla naisista se tekisi näin 4 päivää ennen ovulaatiota. Joten tällä laskukaavalla pysyvä hymynaama tulisi perjantaina. Mutta mitäs jos se ei tulekkaan? Mitäs jos en ovuloi lainkaan?

Tässä on nyt muutama ilta väsyneenä väkisin alettu vauvantekopuuhiin. Molemmat olisi mielummin nukkunut, mutta pakko mikä pakko.  Mitäs jos testi ei varoitakkaan 4 päivää ennen vaan vaikka kahta. Pakkohan se on, ihan vain varmuudeksi että odottavat siellä valmiina.

Autossa miestä töihin viedessä kysyin, että jos ei kuitenkaan tänään. Sitten se pieni ääni pääni sisällä kysyi: Mutta jos ei sitte tänään ja huomenna olisikin ovulaatio ja jos et tulekkaan raskaaksi, niin miltäs sitten tuntuu? Esitin tämän kysymyksen miehelle, joka vain totesi ettei se ole varmaa että raskauduttaisiin vaikka oltaisinkin tänään. Ainut ajatus oli: Se ei vaan ymmärrä!

Onkohan kaikki tämä helpompaa miehelle? Ei tarvitse kuunnella omaa kehoaan ja miettiä mitä jokaikinen nippaus, vihlonta tai särky tarkoittaa. Sen kuin hoitaa velvollisuutensa ja odottaa. Minä taas oman pääni sisällä syytän omaa kehoa, että taas kerran se petti minut. Joka kuukausi ennen kuukautisia koitan jokaisen PMS-oireen kääntää raskausoireeksi. Valitettavasti monesti siinä onnistunkin ja pudotus on entistä korkeammalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti