tiistai 11. heinäkuuta 2017

Ovulaatio ja hammassärkyä

KP 18

Ovulaatio oli odotetusti perjantaina ja osui täydellisesti keskelle kiertoa 14/28. Tietysti tämä käytettiin hyväksi, mutta se yksi päivä kaivertaa edelleen mieltä. Nyt pitäisi vielä kestää nämä piinapäivät. Niin kamalan vaikeeta, kävin jo katsomassa lasketunajan ihan siltä varalta että tärppää (30.3) :D


Perjantaina sain tehdä yllätysvisiitin hammaslääkäriin (Jippii), olihan kuitenkin vasta viime viikolla ollut siellä viimeksi. Oli juuri tulehtunut luuhun asti, voin kertoo että kipeetä teki. Penisiliinikuuri onneksi on alkanut tehota ja koko poski ei enää oo turvoksissa. Varmistin jopa, että ko. lääkkeellä ei ole vaikutusta hedelmöittymiseen. Vähän oli ikävä Buranaa, mutta onneksi pysyin sinnittelemään Panadolilla.


Uudet ovistestitkin pitäisi tilata, mutta ei viitsi tilata niitä ennen kuin on varmaa, että niille on käyttöä. Olisi varmaan liikaa toivotto, että Clearblue myisi vain testin ilman päitä?  Laskeskelin, että 3 kuukaudessa minulle jää käyttämättä 9 testipäätä, mutta itse testi toimii vain kunnes näyttää ovulation. Rahastusta sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti